Predstavitev

Koledar dogodkov

pon tor sre čet pet sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Predstavitev

×

Opozorilo

Direktiva EU o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiskov. Zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam. Ali se strinjate, da bodo z brskanjem po teh spletnih straneh v vašem računalniku začasno shranjeni piškotki?

Informacije o piškotih

Informacije o direktivi EU

You have declined cookies. This decision can be reversed.

Predstavitev kluba

Poslanstvo in vizija

Smučarski klub Markin Postojna je bil ustanovljen meseca aprila 2015 leta in sicer na iniciativo sedanjega predsednika in nekaterih enako mislečih ljudi z namenom, da se ponudi otrokom, tekmovalcem, staršem teh otrok in ostalim simpatizerjem smučanja, prijetno okolje v katerem bomo delovali, trenirali, smučali se strokovno usposabljali in tudi uživali v prostem času. Delovanje v klubu bo potekalo strokovno, simpatično in dostopno vsem – tako tekmovalcem, ki bi želeli nekaj več, kot otrokom ki bi si želeli naučiti smučati in staršem ki bodo stali ob strani svojih otrok in jih spodbujali pri njihovem napredku.

Cilji

Cilj dela v klubu je, da naučimo smučati čim več otrok, ter jim ponudimo možnosti športa v naravi, kjer se bodo lahko rekreirali ali če bodo hoteli kaj več, je to treniranje smučanja. Vodilni v Smučarskem klubu Markin Postojna stremimo k temu, da je in bo strokovnost na najvišji možni ravni, skrbimo za permanentno izobraževanje strokovnega kadra in skrbimo za razvoj in vzgojo novih mladih učiteljev in trenerjev smučanja.

Zgodovina

Smučarski klub je bil, kot je že zgoraj omenjeno, ustanovljen v aprilu mesecu lata 2015. V tem času smo si pripravili dolgoročni in kratkoročni plan, katerega se uspešno držimo in ga sproti dopolnjujemo. Število članov kluba narašča in v sezoni 2015/2016 smo pridobili in si tudi pripravili lepo bazo najmlajših otrok, na katerih bomo gradili prihodnost smučarskega kluba.

Organiziranost

V tekmovalno sekcijo so vključeni tekmovalci in tekmovalke v kategorijah od U8 do mladincev U21. Ti se udeležujejo tekem za pokal Notranjsko Primorske regije, tekem Primorskega pokala, najboljši pa tudi tekem državnega ranga. V okviru alpske šole za najmlajše otroke naučimo smučanja, nato pa z njimi nadaljujemo s šolo smučanja in vključitvijo v tekmovalno sekcijo.

Predstavitev vodstva in organov kluba ter trenerjev si lahko ogledate v tej povezavi.

Pravna obvestila

Spletna stran uporablja tudi piškote. Več o tem si lahko preberete v tej povezavi.